ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2-2 ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ

 

Φίλοι και φίλες της SPORTIVE24 στην Κύπρο και το εξωτερικό καλησπέρα σας από το στάδιο ΓΣΠ όπου σε 35 λεπτά θα έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα ντέρμπι ανάμεσα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας και την τρίτη στην βαθμολογία ΑΕΚ Λάρνακας.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας μπροστά στο υποστηρικτικό κοινό τους (9 χιλιάδες η πρόβλεψη μας) στοχεύουν ασφαλώς στο τρίποντο για να αυξήσουν την διαφορά από τον δεύτερο Άρη (παίζει αύριο εκτός με τη Νέα Σαλαμίνα) στους 7 βαθμούς και 9 από την αποψινή του αντίπαλο. Στη αντίπερα όθχη οι κιτρινοπράσινοι της Λάρνακας ήρθαν στην Λευκωσία για το διπλό για να μειώσουν την διαφορά από την πρώτη θέση στους 3 βαθμούς….

Χορηγός της διαδικτυακής μας μετάδοσης η εταιρεία MOMENTO EVENT PLANNING και η διευθύνουσα καλή φίλη Δήμητρα Στυλιανού την οποίαν και ευχαριστούμε για την ευγενική χορηγία στο δημοσιογραφικό μας λειτούργημα. 

TO LIVE της αναμέτρησης:

19:00 Στην σέντρα η φιλοξενούμενη ομάδα της Λάρνακας.

2′ Επικίνδυνο γύρισμα του Σούσιτς, ο Πίριτς σε ετοιμότητα μάζεψε την μπάλα.

4′ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ ο ΑΠΟΕΛ. Ο Βιγιαφάνες εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Ντβάλι έπιασε την κεφαλιά και ο Λέδες στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του περνώντας την μπάλα πάνω από τον Πίριτς. Το γκόλ τελικά χρεώθηκε στον Γεωργιανό Ντβάλι. 

10′ Τεράστια ευκαιρία για τους γαλαζοκίτρινους για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Ο Κβιλιτάια έβγαλε μόνο τον Αργεντινό Βιγιαφάνες ο οποίος διένυσε αρκετή απόσταση, στο τελευταίο του άγγιγμα άνοιξε περισσότερο την μπάλα από το κανονικό, έκανε πέφτοντας το πλασέ και αυτό βοήθησε τον Πίριτς να αποκρούσει την μπάλα και να σώσει την εστία του από δεύτερο τέρμα.

16′ Επικίνδυνη μπαλιά του Ντίμερς, πρόλαβε ο Τσεμπάκ να διώξει σε κόρνερ προτού η μπάλα φτάσει στον Τόνγκια που καραδοκούσε.

Mε αυτά και μ’ αυτά και με συμπληρωμένα 30 λεπτά στην αναμέτρηση μας το γρήγορο γκολ του Ντβάλι σφραγίζει για την ώρα τις προσπάθειες των δύο μονομάχων….

Πολύ καλή η διαιτησία του Δανού ρεφ Kehlet Jakob που είναι κοντά στις φάσεις και είναι ακριβοδίκαιη η διατησία του μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

-39′ Ωραία κομπίνα από πλευράς ΑΠΟΕΛ σε κόρνερ από δεξιά, τελικός αποδέκτης της στρογγυλής “θεάς” ο Μαρκίνιος που έκανε το σουτ απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η μπάλα κόντραρε και έφυγε σε νέο κόρνερ για τους πρωτοπόρους.

-45′ Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις.

-45+2′ Πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Ο Ντίμερς έκανε το δυνατό σουτ λίγο εκτός περιοχής, ο Μπέλετς έπεσε στην δεξιά του γωνιά και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ….Μαζί και πάλι σε 15 λεπτά φίλοι και φίλες της ιστοσελίδας μας…

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

46′ Αλλαγή για την ΑΕΚ. Εντός αγώνα με το Νο.45 ο Γκιούρτσο στην θέση του Πόνς.

53′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ντάλσιο κινήθηκε ωραία στο ύψος της περιοχής, ελευθερώθηκε, έπιασε ένα κεραυνοβόλο σουτ, αλλά ο Πίριτς με υπερένταση άγγιξε την μπάλα και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι και απεσώβησε σίγουρη παραβίαση της εστίας του.

Πιέζει ο ΑΠΟΕΛ για το δεύτερο γκολ….

55′ Τιμωρείται με κίτρινη κάρτα ο προπονητής Λαρνακέων κύριος Ραν Μπεν Σιμόν για διαμαρτυρίες προς τον Δανό ρεφ.
56′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ. Φάουλ του Βιγιαφάνες, λανθασμένη έξοδος του Πίριτς, ο Τσεπάκ έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Γκαρσία έδιωξε πριν η μπάλα περάσει στα δίχτυα του.

59΄Διπλή αλλαγή για την ΑΕΚ. Εντός αγώνα οι Σάντσες και Σάντος στις θέσεις των Ντιουνκού και Φαράζ αντίστοιχα.

Πάγωσε ο ρυθμός της αναμέτρησης ένθεν και ένθεν με παιχνίδι κέντρου πλέον χωρίς να δημιουργούνται ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.

72′ Εντός αγώνα ο Τρισκόφσκι στην θέση του Σολ.

73′ Διπλή αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ. Εισέρχονται στον αγώνα οι Μεχρί και Τομανέ στις θέσεις των Βιγιαφάνες και του αρχηγού Κβιλιτάϊα.

77′ ΓΚΟΛ. 1-1. Ισοφαρίζει η ΑΕΚ με ένα πρώην γαλαζοκίτρινο παίκτη. Ο Ντίμερς εκτέλεσε το φάουλ, ο Μιλίτσεβιτς έπιασε την κεφαλιά και ο Τρισκόφσκι από κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΑΠΟΕΛ. 
78′ Πλασέ του Τόνγκια, απέκρουσε εύκολα ο Μπέλετς.

80′ Διπλή αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ. Εντός αγώνα οι Βιτάλ και Σατσιάς στις θέσεις των Τσεμπάκ και Σούτιστς.

82′ ΓΚΟΛ. 2-1 για τον ΑΠΟΕΛ. Εκτέλεση κόρνερ του νεοφερμένου Μεχρί, ο Πέτροβιτς έπιασε την κεφαλιά και ο Μιλίτσεβιτς στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

86′ ΓΚΟΛ. 2-2. Ισοφαρίζει η ΑΕΚ. Σέντρα του Τόνγκια, ο Σάντσες έπιασε την κεφαλιά, ο Μπέλετς απέκρουσε μεν, αλλά στον επανέλεγχο του VAR φάνηκε ότι ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή και το γκολ μέτρησε κανονικά. Μεγάλο ματς με δραματικό φινάλε αποζημιώνει τους 9 και πλέον χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες που βρίσκονται στο γήπεδο απόψε (50 φίλοι της ΑΕΚ στο βόρειο πέταλο). 

5 λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος των καθυστερήσων σύμφων με την υπόδειξει του 4ου διαιτητή Δημήτρη Κουμή.

Τελικό αποτέλεσμα εδώ στο ΓΣΠ σε ένα χορταστικό παιχνίδι με 4 γκολ γαλαζοκίτρινοι και κιτριοπράσινοι πέρνουν από 1 βαθμό κι έτσι σε 23 αγώνες ο ΑΠΟΕΛ είναι στην πρώτη θέση και στο +5 από τον δεύτερο Άρη και η ΑΕΚ με το σημερινό βαθμό έχει 46 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στην Λεμεσό (11/2) να αναμετρηθεί με την ΑΕΛ, ενώ η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στην Arena της Λάρνακας τον Απόλλωνα το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

Μπόλικες ευχαριστίες που και απόψε μας κρατήσετε παρέα για 90+ λεπτά και συνδεθήκατε μαζί μας για την αποψινή αναμέτρηση που ήταν μια προσφορά του Momento Event Planning. 

Καλό υπόλοιπο της βραδιάς να έχετε!!!

 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΑΠΟΕΛ (Ντομίνγκες): Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Βιγιαφάνες, Κβιλιτάια (Α), Τσεμπάκ, Σούσιτς, Ντάλσιο, Μαρκίνιος, Κονσταντίνοφ, Εντονγκαλά.
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Κίττος, Καραμανώλης, Βιτάλ, Εφραίμ, Γουίλσον, Σατσιάς, Τομανέ, Πολυκάρου, Σαρφό, Μεχρί, Δώνης.

ΑΕΚ (Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιονκού, Λέδες, Τόνγκια, Σολ, Φαράζ, Γκαρθία (Α), Μιλίσεβιτς, Πονς (46΄Γκιούρτσο), Ρομπέρζ, Ντίμερς.
Στον πάγκο: Ερερίν, Τούμπας, Τόμοβιτς, Κάσας, Τρισκόφσκι, Ράφα Λόπες, Καπτούμ, Σάντος, Σάντσες, Ναούμ, Γκιούρτσο, Μάμας.


Διοργάνωση: Πρωτάθλημα CYTA.
Αγωνιστική: 23η.
Στάδιο: Γ.Σ.Π.
Σκόρερ: Ντβάλι/-.
Κίτρινες: Τσεμπάκ (ΑΠΟΕΛ)/ ΡανΜπεν Σιμόν (προπονητής ΑΕΚ), Σάντσες
Αποβολές: -/-.

ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ:

ΑΠΟΕΛ: Σούσιτς, Φαουάζ, Τομανέ (2) / Πέτροβιτς (7).
AEK: Γκάμα, Γκιούρτσο (2), Γκαρσία, Ντιούνκου, Τόνγκια (5).

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
Διαιτητής: 
Kehlet Jakob (Δανία)
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Azevedo Malheiro Helder Miguel
AVAR: Βασιλείου Αδάμος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας.

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

Share