Μεγάλη κερδισμένη της 25ης αγωνιστικής ήταν η Ομόνοια που κέρδισε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-0 τον Ερμή Αραδίππου και που προπορεύεται της κούρσας του Πρωταθλήματος CYTA εν αναμονή βέβαια του αποψινού τοπικού Λεμεσιανού ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα που θα αρχίσει στις 7 το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά από την πλατφόρμα της CYTAVISION.

Χρονικά θα προηγηθεί βέβαια η σημαντική αναμέτρηση της Δόξα με την ΠΑΦΟ στο Μακάρειο παιχνίδι που αρχίζει στις 5 και θα μεταδοθεί επίσης τηλεοπτικά από το κανάλι Cytavision Sports 2.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχώρισε η μεγάλη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Νεας Σαλαμίνας στο ΓΣΠ με 3-1 με πρόσωπο του αγώνα τον Άγγλο επιθετικό Γκάρνερ που πέτυχε χατ τρικ και δείχνει να βοηθά άμεσα τη νέα του ομάδα για είσοδο στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας καθώς επίσης και στο θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε σε νικηφόρο τροχιά αφού κέρδισε στο ρελαντί την Καρμιώτισσα στο Παφιακό στάδιο με 0-3 και ανέβηκε στην 6η και προνομιούχα θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς.

 

 

Επιμέλεια: Στέλιος Παλαζής

 

Share