Επιστρέφει στην δράση το Γιουρόπα Λιγκ….(16 αναμετρήσεις)

 

Αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει η φάση των “32” του Europa League στο αποψινό πλούσιο τηλεοπτικά μενού.

Κάνουμε αρχή με τον αγώνα του Ολυμπιακού που φιλοξενεί στο στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την Αϊντχόφεν σε μια αναμέτρηση τριπλής παραλλαγής με βάση πάντα και το απουσιολόγιο των ερυθρολεύκων.

Σε ότι αφορά την προϊστορία που ασφαλώς και παίζει τον δικό της ρόλο και σαν λάτρεις της στατιστικής να αναφέρουμε ο ΟΣΦΠ κόντρα σε Ολλανδικές ομάδες μετράει 4-3-3 με μια μονάχα ισοπαλία σε εντός έδρας παιχνίδι.

Η Αϊντχόφεν αν εξαιρέσουμε την ήττα που δέχθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με το πελώριο 4-1 έχει να επιδείξει μόνο νίκες στα εκτός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη με απολογισμό (4-0-1).

 

Τον ρεφ Αντρέας Έκμπεργκ όρισε η UEFA να διευθύνει τoν αποψινό αγώνα των Πειραιωτών που θα αρχίσει στις 7:55 ώρα Κύπρου για τους φίλους της ομάδας που ζουν στην Κύπρο.

Ο Σουηδός είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και ανήκει στην πρώτη κατηγορία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ενώ βρίσκεται τέταρτη φορά στο δρόμο ελληνικών ομάδων.

Στο παρελθόν λοιπόν ήταν διαιτητής στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Europa League, όπου ο Δικέφαλος του Βορρά είχε νικήσει με 3-2, ενώ είχε σφυρίξει και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μίλαν

(0-0) αλλά και πιο πρόσφατα αυτό του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ που έληξε επίσης με λευκή ισοπαλία (0-0).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μεχμέτ Κόλουμ και Στέφαν Χάλμπεργκ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γκλεν Νίμπεργκ.

Στο VAR θα είναι ο γερμανός Κρίστιαν Ντίνγκερτ και ο συμπατριώτης του Χαρμ Όσμερς.

Στα άλλα αποψινά παιχνίδια θα έχουμε τις πιο κάτω αναμετρήσεις με το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

 

Στέλιος Παλαζής

 

 

Share