Από το λιμάνι και την ΑΕΛ κάτοικος Αρχαγγέλου ο Ντανίλο!

 

Έναρξη συνεργασίας με Danilo Campos.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Danilo Campos (Ντανίλο Κάμπος).

Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2023.

O Danilo Campos είναι γεννημένος στις 13/01/1990 (31 ετών) στην Βραζιλία. Είναι κάτοχος βελγικού διαβατηρίου με θητεία στις εθνικές ομάδες της χώρας μέχρι και την κάτω των 21 ετών. 

Αγωνίζεται τόσο στις πλάγιες θέσεις της επίθεσης (φτερά) όσο και στη θέση του οργανωτικού μέσου.

Καλωσορίζουμε τον Danilo στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίας με τη γαλαζοκίτρινη ασπίδα στο στήθος.

Να θυμίσουμε ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποτελεί την έκτη μετεγγραφική προσθήκη στους γαλαζοκίτρινους,  αφού ως γνωστόν μέχρι στιγμής (2 Ιουλίου 2021) έχουν αποκτηθεί οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές:

Οκριασβίλι που έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση

Κβιλιτάια που επίσης έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση

Νταουσβίλι Καταβλήθηκε χρηματικό ποσό στην Κυρία για να δοθεί η ελευθέρα στο Γεωργιανό ποδοσφαιριστή.

Ανδρέας Καρώ από την Μαρίτιμο Πορτογαλίας

Δημήτρης Θεοδώρου από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου

** Απομένει ο παίκτης που θα αντικαταστήσει στο ρόστερ τον πολύτιμο Εμίλιο Ενσούε (δεξί μπάκ) που δεν θα συνεχίσει να φορά την γαλαζοκίτρινη φανέλα τη νέα σεζόν.  Επίσης δύο παίκτες που θα φρονώ θα δώσουν πολλά στο νέο ΑΠΟΕΛ είναι ο τερματοφύλακας Νεόφυτος Μιχαήλ που επέστρεψε μετά από τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας όπου μέτρησε πολλά λεπτά συμμετοχής την λήξασα σεζόν και ο Σέρβος αμυντικός Βούγιαντιν Σάβιτς που ερήσθω εν παρόδω είχε χθες τα γενέθλια του (έκλεισε τα 31 του χρόνια).

 

Στέλιος Παλαζής 

 

 

Share