ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑ ΣΕΡΒΙΑΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Το ΑΠΟΕΛ στο πρώτο επίσημο εφετινό του αγώνα υποδέχεται την Βοϊβοντίνα Σερβίας στο Γ.Σ.Π για τον Β’ προκριματικό του Conference League.

Χορηγός της αποψινής αναμέτρησης η εταιρεία TRIKKIS AUTOGLASS LTD την οποία και ευχαριστούμε για την στήριξη στο έργο μας.

Το live της αναμέτρησης:

20:00 Έναρξη της αναμέτρησης από τον Σκωτσέζο ρεφ Donald Robertson. Στην σέντρα η γηπεδούχος ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης εδώ στο ΓΣΠ παρουσία 13 και πλέον χιλιάδων ΑΠΟΕΛιστών ενώ καμιά 100 φίλοι της Βοιοβοντίνα είναι στο βόρειο πέταλο.

7′ Για την φιλοξενούμενη ομάδα καταγράψαμε ήδη την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μετά από αντεπίθεση, με τον Τσούμιτς (Νο.24) να φεύγει απέναντι στον Μπέλετς και να κάνει το τελείωμα, σε ετοιμότητα ο κήπερ των γαλαζοκιτρίνων του είπε όχι!

16′ Πολύ καλή ευκαιρία καταγράφεται και για τον ΑΠΟΕΛ μετά από σουτ του Τσεπάκ από επίκαιρη θέση όμως ο Κάρεβιτς με τα ακροδάκτυλα έπεσε και έδιωξε εντικτωδώς την μπάλα.

Στο μεταξύ η Ομόνοια στο Αζερμπαϊτζαν έχει φέρει τούμπα τον αγώνα και ενώ έχανε με 1-0 με δύο τέρματα του Μπέζουζ έχει πάρει κεφάλι στο σκορ με 2-1. 

Στο μεταξύ ο ΑΠΟΕΛ ανεβάζει συνεχώς απόδοση και στροφές στο ΓΣΠ ψάχνοντας το πρώτο του γκόλ.

Η Καμπάλα στο 62 με τον ίδιο παίκτη Allach Ayyoub φέρνει το παιχνίδι στα ίσα 2-2….

27΄Cooling break από τον Σκωτσέζο ρεφ Ρόμπερτσον για να ξεδιψάσουν οι ποδοσφαιριστές αφού η ζέστη είναι αφόρητη σε όλη την κυπριακή επικράτεια…

32′ Με υποδειγματικό πλασέ από κοντινή απόσταση και μέσα σε αποθέωση από τους 14 χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες ο Γκεόργκι Κβιλιτάϊα ανοίγει το σκορ για τον ΑΠΟΕΛ. 1-0 

Με άλλη ψυχολογία πλέον οι παίκτες του Πορτογάλου Σα Πίντο που έχουν την θερμή συμπαράσταση του 12ου τους παίκτη απόψε στις 3 κερκίδες του σταδίου και δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα!

4 λεπτά ο εξτρα χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με την υπόδειξη του τέταρτου ρεφ κυρίου Grant Irvine.

Στο μεταξύ η Ομόνοια πέρνει εκ νέου προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο Αζερμπαϊτζαν με σκορερ τον Μπέζουζ (χατ-τρικ).

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ να έχει το προβάδισμα με 1-0 και να είναι στα πόδια του η υπόθεση νίκη στον αποψινό πρώτο αγώνα με την Βοϊβοντίνα. 

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου εδώ στο ΓΣΠ. Με αλλαγές οι φιλοξενούμενοι στο επανάληψη. Vukic αντί Vukcevic, Jelicic αντί Crnomarkovic.

52′ Διαγώνιο σουτ του Σαρφό εντυπωσιακή επέμβαση από τον πορτιέρο της Βοιβοντίνα Κάρεβιτς που απογειώθηκε κυριολεκτικά αποσοβώντας το 2-0 για τον ΑΠΟΕΛ.

56΄: ΓΚΟΛ για Βοϊβοντίνα: Σέντρα του Τσούμιτς, κεφαλιά του Ζούκιτς και 1-1.
57΄: Ευκαιρία για Βοϊβοντίνα: Διαγώνιο σουτ του Τσούμιτς, άουτ η μπάλα.

65′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ 2-1 ο ΑΠΟΕΛ. Κόρνερ του Γουίλσον, πισινή κεφαλιά ο Κβιλιτάια και ο Ντβάλι κατέβασε εξαιρετικά και έκανε το τελείωμα εν μέσω αποθέωσης. 

69′ Νέο (δεύτερο) απαραίτητο cooling break για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές των 2 ομάδων.

(σχόλιο) Ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος σε γενικές γραμμές από την αντίπαλο του και πρέπει να προσέξει την αμυντική του διάταξη και εαν του το επιτρέψουν οι συνθήκες να πετύχει και 3ο γκολ στον αποψινό αγώνα για να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης.

73′ Τριπλή αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ. Εντός αγώνα οι Βιγιαφάνεζ, Γαβριήλ και Μαρκίνιος στις θέσεις των Φετφατζίδη, Σαρφό και του επίσης νεοφερμένου Εντουάρντο Γουίλσον.

-74′ Επικίνδυνη φάση για τους Σέρβους, σώζει με σωτήριο τάκλιν ο Ντβάλι.

78′ Νέα κίνηση (αλλαγή) από τον πάγκο από τον τεχνικό της Βοϊβοντίνα που ρίχνει στον αγώνα τον Busnic (No.22) στην θέση του σκόρερ Zukic.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο συν οι καθυστερήσεις βλέπουμε την άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει ένθεν και ένθεν στις δύο εστίες…

85′ Τέταρτη αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ ο Τομανέ εντος αντί του Κβιλιτάια.

6 λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος των καθυστερήσεων.

Ο ΑΠΟΕΛ πέρνει μια πανάξια νίκη που θα τον βοηθήσει σημαντικά ενόψει της δύσκολης ρεβάνς στην Σερβία σε μια βδομάδα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ.

Στο επανιδείν φίλοι και φίλες της SPORTIVE24 στην Κύπρο και το εξωτερικό.

 

 

 

 

 

 

 

Διοργάνωση: Conference League – Δεύτερος προκριματικός γύρος.
Γήπεδο: ΓΣΠ
Σκόρερ: Κβιλιτάϊα, Ντβάλι  / Ζούκιτς 
Κίτρινες: Κρέσπο (ΑΠΟΕΛ)  /  Vukcevic, Μamadou (ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑ)
Κόκκινες:


ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
Διαιτητής: Donald Robertson (Σκωτία).
Βοηθοί: Alan Mulvanny (Σκωτία), Ross Macleod (Σκωτία)
Τέταρτος: Grant Irvine (Σκωτία).

ΘΕΑΤΕΣ: 13.500 χιλιάδες περίπου

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΠΟΕΛ (Σα Πίντο): Μπέλετς, Ντβάλι, Εντουάρντο, Τσεπάκ, Κβιλιτάια, Κρέσπο, Σούσιτς, Ντάλσιο, Φετφατζίδης, Σαρφό, Κονσταντίνοφ.
Αναπληρωματικοί:
 Χριστοδούλου, Πέτροβιτς, Καραμανώλης, Εφραίμ, Φαουάζ, Βιγιαφάνιες, Θεοδώρου, Σατσιάς, Τομανέ, Γαβριήλ, Πολυκάρπου, Μαρκίνιος.

Βοϊβοντίνα (Μπάτακ): Κάρεβιτς, Τσρομάρκοβιτς, Τραορέ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ζούκιτς, Αντόνιεβιτς, Νίκολιτς, Τσούμιτς, Λαζάρεβιτς, Μπαράγιε, Βούκσεβιτς.
Αναπληρωματικοί: Τορομάν, Μπιέκοβιτς, Τάνζια, Βούκιτς, Ιβάνοβιτς, Μίλετιτς, Γέλισιτς, Γιοβάνοβιτς, Μπούσνιτς, Μπούκινατς, Ραντούλοβιτς.

Στην μετάδοση ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ. 

Share