ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΕΛ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Φίλοι και φίλες της ιστοσελίδας μας WWW.SPORTIVE24.COM στην Κύπρο καλησπέρα σας από το στάδιον Γ.Σ.Π.
Σε 30 περίπου λεπτά θα έχουμε σεντρα στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Ολυμπιακό και τον ΑΠΟΕΛ στο τοπικό Λευκωσίατικο ντέρμπι. Ρεφ της αναμέτρησης ορίστηκε ο εκ Λεμεσού ορμώμενος Χρυσοβαλάντης Θεουλή.
4.500 περίπου χιλιάδες οι φίλοι των δύο αποψινών μονομάχων εδώ στις εξέδρες του ΓΣΠ όπου ζεσταίνουν το κλίμα λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο ΑΠΟΕΛ μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς στις πρώτες 3 στροφές του μαραθωνίου (7η θέση της βαθμολογίας), ενώ στον αντίποδα ο Ολυμπιακός είναι τελευταίος με 1 μόνο βαθμό στο ενεργητικό του.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: (το κείμενο ανανεώνεται αυτόματα)!!! 

19:00  Στη σέντρα η ομάδα του ΑΠΟΕΛ που έχει επιλέξει την βόρεια εστία για το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Μόλις άναψαν και οι προβολείς του σταδίου ΓΣΠ…

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την μπάλα να γυροφέρνει στον χώρο του κέντρου κυρίως…

8′ Πρώτη τελική προσπάθεια με μια άστοχη κεφαλιά του Κρέσπο μετά από σέντρα ξυράφι του Βιγιαφάνεζ.

-8′ Η πρώτη μεγάλη (χαμένη) ευκαιρία για τους γαλαζοκίτρινους. Ο Μαρκίνιος πίεσε και κέρδισε στο αριστερό άκρο, έδωσε στον εφορμούντα Σατσιά και αυτός στον Κβιλιτάια που πλάσαρε, όμως ο πορτιέρο των μαυροπρασίνων Μολ βγήκε έγκαιρα και τον είπε όχι…

-9′ Τρίτη τελική προσπάθεια σε δυο λεπτά μέσα ο κήπερ Μολ μπλόκαρε εύκολα την αδύναμη κεφαλιά του Κβιλιτάια μετά τη σέντρα του Μαρκίνιος από τα δεξιά όπως επιτίθενται οι γαλαζοκίτρινοι του Αυγουστή.

-10′ ΓΚΟΛ! Τέταρτη τελική και 0-1 το ΑΠΟΕΛ. Ο Μορέρια έκανε πολύ ωραία κίνηση από δεξιά, έκανε συρτή μπαλιά και ο επερχόμενος Σατσιάς με δυνατό σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ εν μέσω πανηγυρικών εκδηλώσεων των 4 χιλιάδων φίλων του ΑΠΟΕΛ. 

16′ Πρώτη τελική και κλασική ευκαιρία παράλληλα για τους μαυροπράσινους. Ο Γκεριέρ να κάνει εξαιρετική μπαλιά με την μια στον μοναδικό προωθημένο Ντεσιρέ, ο οποίος εξ επαφής δεν μπόρεσε να πιάσει καλά το πλασέ και η ευκαιρία έκανε φτερά για την ομάδα του Τακτακαλά.

-20′ Κίτρινη ο Γκεριέρ για φάουλ στον Μορέιρα. Είναι η πρώτη που βγάζει από το τσεπάκι του ο Θεουλή στον αγώνα.

22′ Ακόμα μια καλή στιγμή για τον τυπικά γηπεδούχο Ολυμπιακό. Ο Σάλι από διαγώνια αριστερά μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, ο Μπέλετς ήταν στη σωστή θέση και έδιωξε.

-28′ ΓΚΟΛ 0-2 για τον ΑΠΟΕΛ που διπλασιάζει τα τέρματα του. Ο Βιγιαφάνεζ σέντραρε με φάουλ και ο Κονσταντίνοφ με κεφαλιά στο “δεύτερο” δοκάρι, δίνει μεγάλο προβάδισμα-μαξιλαράκι στην ομάδα του.

-Ελέγχεται από το VAR για πιθανό οφσάιντ το γκολ…Κανονικό το γκολ και συνεχίζεται το παιχνίδι.

31′ Κίτρινη κάρτα δεύτερη στον αγώνα πάλι για παίκτη των μαυροπρασίνων αυτή την φορά την δέχεται αδιαμαρτύρητα ο Μπάρντι (ορθή η απόφαση του διεθνή ρεφ).

Σχόλιο Στέλιου Παλαζή (Αρχισυντάκτη) Ο ΑΠΟΕΛ απόψε είναι 100% αποτελεσματικός και παίζει με το γνωστό του πάθος!

37′ Παρατηρήσεις από τον διαιτητή στον πορτιέρο των μαυροπρασίνων Μολ ο οποίος έσπρωξε τον Σατσιά μετά από φάουλ του Κύπριου άσσου του ΑΠΟΕΛ στον ίδιο. Ο Σατσιάς εν τω μεταξύ του έδωσε το χέρι και προφανώς του απολογήθηκε για την φάση αυτή…

Ο ΑΠΟΕΛ βάζει κι άλλη πίεση προς την εστία των μαυροπρασίνων στην προσπάθεια του να πετύχε κι άλλο/κι άλλα γκολ στον αποψινό αγώνα.

42′ Χαμένη ευκαιρία σε ξαφνική αντεπίθεση από τον Γάλλο Ντεσιρέ για τον Ολυμπιαό όμως η φάση θεωρείται ως μη γενόμενη αφού ο επιθετικός του Τακτακαλά υποδείχθηκε ως οφσάϊντ από τον δεύτερο βοηθό Μάριο Δημητριάδη που ελέγχει την εστία του ΑΠΟΕΛ.

2 λεπτά ο extra χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή Δημήτρη Κουμή.

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ Γ.Σ.Π. κυρίες και κύριοι με τον ΑΠΟΕΛ να πηγαίνει στα αποδυτήρια έχοντας σοβαρό προβάδισμα και μαξιλαράκι τα δύο τέρματα που πέτυχε με τους Σατσιά (10) και Κονσταντίνοφ (28) και απ’ ότι φαίνεται στον ορίζοντα θα πετύχει την δεύτερη του νίκη στον εφετινό μαραθώνιο και θα πάει στους 7 βαθμούς!!

Μαζί και πάλι σε 15 περίπου λεπτά να δροσιστούμε κι εμείς λιγάκι…:)

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 

46′ Από μια αλλαγή οι δύο ομάδες με την έναρξη της επανάληψης..

Ο Θεοδώρου για τον ΑΠΟΕΛ στη θέση του Μορέιρα που είχε αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού (μάλλον μυικό) πριν το ημίχρονο και ο Θωμάς Ιωάννου στη θέση του Κυριάκου.

49′ Κίτρινη στον Γουήλερ για μαρκάρισμα στον Ντεσιρέ στις παρυφές της μεγάλης επανορθωτικής του Μπέλετς.

Θα χάσει ένα από τα δυο επόμενα παιχνίδια αφού συμπλήρωσε τρεις κάρτες μέχρι στιγμής. 

-Καλείται να πάει στο on-field review o Θεουλή για να εξετάσει την πιθανότητα απευθείας κόκκινης.

-51′ Αλλάζει απόφαση ο Χρ.Θεουλή. Παίρνει πίσω την κίτρινη και αποβάλλει με απευθείας κόκκινη τον αμυντικό του ΑΠΟΕΛ. Με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης οι γαλαζοκίτρινοι. 

-52′ Εκτελεί απευθείας το φάουλ ο Ψύχας, μόλις έξω η μπάλα από τα γκολπόστ των γαλαζοκιτρίνων.

55′ Αλλαγή για Σωφρόνη Αυγουστή που ρίχνει στην “μάχη” τον Φεράρι αντί του Σατσιά (αλλαγή τακτικής υποχρεωτική για να καλύψει το κενό του Γουήλερ)…

60′ Ο Χέντρικς αντί του Σάλι, ο Πεχλιβάνης αντί Ευτυχίδη η διπλή αλλαγή για τους μαυροπράσινους.

69′ Διπλή αλλαγή και για τον ΑΠΟΕΛ. Εκτός οι Κβιλιτάϊα και Βιγιαφάνιεζ εντός αγώνα ο Γερμανός Μπλούμ και ο Γεωργιανός Νταουσβίλι.

Παγώνει τον ρυθμό του αγώνα ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία λεπτά αφού έχει και το σοβαρό προβάδισμα των δύο τερμάτων…(0-2).

78′ Ντεμπούτο για τον Ελλαδίτη Αναστάσιο Δώνη που παίρνει τη θέση του Μαρκίνιος για τον ΑΠΟΕΛ.

86′ Ο νεαποκτηθής Αναστάσιος Δώνης ελευθερώθηκε με ωραία κίνηση και έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Μολ απέκρουσε ασταθώς και η μπάλα πήγε στον Θεοδώρου που όμως κλείστηκε και δεν μπόρεσε να πετύχει το τρίτο γκολ για την ομάδα του…

5 λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος των καθυστερήσεων εδώ στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ να φθάνει στην δεύτερη εφετινή του νίκη στο πρωτάθλημα και να ανεβαίνει παράλληλα στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί ισοβαθμώντας με Πάφο, Ανόρθωση και Δόξα Κ. με 7 βαθμούς στο ενεργητικό του…

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΠΟΕΛ που πλέον ανεβαίνει στους 7 βαθμούς…και περιμένει την 5η αγωνιστική την ομάδα της ΑΕΛ που χθες έχασε από την Δόξα στο Τσίρειο με 2-1 και θέλει νέα νίκη για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα…

Ευχαριστώ για την προσοχή σας καθόλη την διάρκεια του 90λεπτου και βάλε…..!

Καλό Σαββατόβραδο για όλο τον φίλαθλο και όχι μόνο κόσμο!

 

 

ΑΠΟΕΛ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μπέλετς, Τσεμπάκ, Κρέσπο, Καρώ, Γουηλερ, Μορέιρα (46′ Θεοδώρου), Σατσιάς (55′ Φεράρι), Κονσταντίνοφ, Μαρκίνιος (78′ Δώνης), Βιγιαφάνιεζ, Κβιλιτάια.

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Φεράρι, Ντουμπραβάνου, Εφραίμ, Νταουσβίλι, Μπλουμ, Ηλία, Ντάλσιο, Θεοδώρου, Σαρφό, Εντονγκαλά, Δώνης.

Ολυμπιακός (Γιάννης Πετράκης): Μολ, Κυριάκου, Νάνι, Έσελινγκ, Γκεριέ, Ψύχας, Καρτασιάν, Μπαρντί, Ευτυχίδης, Σαλί, Ντεσιρέ.

Στον πάγκο: Σαρλς, Κόβατς, Μουκτάρης, Ντουράνσκι, Πουέρτας, Χριστοδούλου, Ντόσιτς, Ιωάννου, Καπαρτής, Πεχλιβάνης, Χέντρικς, Χατζημιτσής.

Κίτρινες:  Γκεριέρ, Μπαρντί, Ψύχας (Ολυμπιακός)     /

Kόκκινες:  ………   /  Γουήλερ (ΑΠΟΕΛ)

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ

Share