ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

Φίλοι και φίλες της SPORTIVE24 στην Κύπρο και το εξωτερικό καλησπέρα σας από το στάδιο ΓΣΠ όπου σε 35 περίπου λεπτά θα έχουμε σέντρα στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής μέρας ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση. Ρεφ της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βασίλης Δημητρίου. Στο VAR θα είναι ο Malheiro Helder Miguel.

Χορηγός της διαδικτυακής μας μετάδοσης το μουσικό μεζεδοπωλείο ΠΙΡΟΓΑ στην Λευκωσία. Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη Κωνσταντίνο για την στήριξη στο έργο μας.

Καλή θέαση και ο καλύτερος ας κερδίσει!!! 

Το live της αναμέτρησης:

6‘  Πρώτη ευκαιρία στο ντέρμπι για την Ομόνοια με τον Ζαχαρίου να πιάνει κεφαλιά, ο Λόρια μπλοκάρει την μπάλα δύσκολα.

7‘ Ο Ουάρντα έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε μακρινό σουτ, μπλόκαρε σταθερά ο κήπερ Φαμπιάνο.

Ο σχηματισμός της Ομόνοιας όπως δόθηκε από το συνδρομητικό κανάλι της PrimeTel που έχει τα δικαιώματα της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα.

15‘ Σουτ του Ντίσκερουντ από καλή θέση, κοντράρει η μπάλα και διώχνουν οι αμυντικοί της Ανόρθωσης μακριά από την εστία του Λόρια.

20‘ Σέντρα του Ντέλετιτς, προλαβαίνει ο Γιούστε και διώχνει με το κεφάλι πριν φτάσει η μπάλα στον Κατσαράβα που καραδοκούσε για να σουτάρει στο τέρμα του Φαμπιάνο….

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΛΑΖΗ – Με αυτά και με αυτά εδώ στο ΓΣΠ με συμπληρωμένα 25 λεπτά παιχνιδιού βλέπουμε ένα παιχνίδι τακτικής κυρίως από τους Μπέργκ και Κετσπάγια με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν ένθεν και ένθεν να κερδίσουν τις μάχες στο νευραλγικό χώρο του κέντρου και ακολούθως να γίνουν επικίνδυνοι για τον αντίπαλο τερματοφύλακα….

Απουσιάζουν οι τελικές προσπάθειες από τις δύο ομάδες.  Είναι καθαρά παιχνίδι των λίγων γκολ όπως εξελίσσεται μέχρι στιγμής…ίσως και του ενός να συμπληρώσω!!

– Στο 60% η κατοχή της μπάλας για την γηπεδούχο Ομόνοια, στο 40% για την Ανόρθωση

37΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 0-1 για την Μεγάλη Κυρία της Αμμοχώστου με τον Κατσαράβα (Νο.15). Ο Λάζαρος έδωσε πάσα στον Ντέλετιτς ο οποίος έκανε το γύρισμα από κοντά ο Ουάρντα έδωσε την ασίστ και με προβολή ο Κατσαράβα από κοντά άνοιξε το σκορ!!! 

-Γίνεται έλεγχος από το VAR, αν πήρε μπάλα από θέση οφσάιντ ο Λάζαρος.

Πολύ σημαντικό (χρονικά) το γκόλ της Ανόρθωσης που θα δώσει σίγουρα την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια για να πετύχει τον στόχο της που είναια ασφαλώς η νίκη στο ντέρμπι που θα την ανεβάσει και ψυχολογικά και βαθμολογικά βεβαίως βεβαίως!

2 λεπτά ο έξτρα χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή του αγώνα Θωμά Χατζηβασιλείου.

20:05 Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου χωρίς αλλαγή στις ενδεκάδες των δύο αποψινών μονομάχων Ομόνοιας και Ανόρθωσης. 

47‘ Σουτ του Ντέλετιτς, μπλοκάρει ενστικτωδώς ο Φαμπιάνο.

48‘ Κίτρινη κάρτα στον Ζαχαρίου (ορθή κατά την άποψη μας)

49‘ Ευκαιρία για την Ανόρθωση. Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του πολύπειρου Ελλαδίτη Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, πετάγεται και διώχνει εντυπωσιακά ο Φαμπιάνο.

52‘ Ο Ρισβάνης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ακυρώνεται το γκολ ως οφσάιντ από τον ρεφ Βασίλη Δημητρίου.

53‘ Κίτρινη κάρτα στον Τσέποβιτς για διαμαρτυρία.

58΄ Διπλή αλλαγή η Ομόνοια. Μέσα οι Ατιέμγουεν και Παπουλής, έξω οι Ζαχαρίου και Γκόμεθ.

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού δίδετε από τον Γκόμεθ στον αειθαλή Φώτιο Παπουλή που μπήκε για να κάνει την διαφορά στο επιθετικό κομμάτι για το τριφύλλι….

62΄ Πολύ μεγάλη φάση για την Ομόνοια για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο Λόρια είπε ΟΧΙ στον  “δαιμόνιο” Λοϊζου! Από κοντά ο διεθνής άσος της Ομόνοιας μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, δεν μπόρεσε να νικήσει τον διεθνή Γεωργιανό πορτιέρο που κατέβασε κυριολεκτικά τα ρολά του στην φάση αυτή και διατήρησε το προβάδισμα για την ομάδα του.

64′ Πρώτη αλλαγή και για τον Τιμούρ Κετσπάγια. Έξω ο σκόρερ Κατσαράβα την θέση του πέρνει ο Μάριος Αντωνιάδης με το νούμερο 3 στην πλάτη για την Κυρία.

66΄ Δυνατό σουτ από το Λάζαρο, ο Φαμπιάνο είπε όχι διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ!

70΄ Τεράστια ευκαιρία για την Ανόρθωση για να βάλει πρόωρο τέλος στον αγώνα. Ο Φαμπιάνο σταμάτησε ξανά τον Λάζαρο, ο οποίος “εκτέλεσε” από καλή θέση στην περιοχή, ο Βραζιλιάνος εκ νέου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ για την ομάδα της Αμμοχώστου που δεν αμύνεται για να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα στο σκορ….

75′ Νεα αλλαγή για την Ομόνοια. Εντός ο Πάρης Ψάλτης με το νούμερο 2 στην θέση του Σέχου.

75′ Αλλαγή και για την Ανόρθωση. Ένας “πρώην” Ομονοιάτης ο Χριστοφή στην θέση του Ντέλετιτς που έδωσε πολλές δυνάμεις και ήταν εκ των διακριθέντων για την ομάδα του στη σημερινή αναμέτρηση.

81‘ Διπλή αλλαγή για την Ομόνοια. Μέσα Κακουλλής στη θέση του Τσέποβιτς και ο Παναγιώτου στη θέση του Μπασιρού αντίστοιχα.

81‘ Αλλαγές και για την Ανόρθωση. Μέσα οι Ρουσιάς και Αβραάμ στη θέση των Ουάρντα και Χριστοδουλόπουλου αντίστοιχα.

83‘ Κεφαλιά του Ρισβάνη, μπλοκάρει σταθερά ο Φαμπιάνο.

Πέντε λεπτά πριν το φινάλε και η Ανόρθωση κρατά μια υπερπολύτιμη νίκη στα χέρια της με το χρυσό όπως αποδεικνύεται για την ώρα γκολ του Κατσαράβα στο πρώτο ημίχρονο….

4 λεπτά ο επιπλέον χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με την φωτεινή πινακίδα του τέταρτου κυρίου Θωμά Χατζηβασιλείου.

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν…

Τριπλό σφύριγμα από τον διεθνή ρεφ Βασίλη Δημητρίου που τα πήγε αρκετά καλά σε γενικές γραμμές στο σημερινό ντέρμπι αφού ήταν κοντά σε όλες σχεδόν τις φάσεις.

Η Ανόρθωση με την νίκη αυτή ξεκολλά από τον πυθμένα της βαθμολογίας και πιάνει τον ΑΠΟΕΛ στους 9 βαθμούς και την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον αντίποδα η ομάδα του Χένινγκ Μπέργκ με την ήττα αυτή μένει καθηλωμένη στους 7 βαθμούς και στα πολύ χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

 

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ευχαριστούμε επίσης τον χορηγό μετάδοσης και την διεύθυνση του μουσικού μεζεδοπωλείου ΠΙΡΟΓΑ στο κέντρο της Λευκωσίας!!! 

 

Και ο σχηματισμός της Ανόρθωσης που έχει στην ενδεκάδα της μόνο 1 Κύπριο ποδοσφαιριστή τον αρχηγό Κωστάκη Αρτυματά.

 

 

Ενδεκάδες:

Ομόνοια (Χ. Μπεργκ): Φαμπιάνο, Σέχου (75′ Ψάλτης), Λανγκ, Γιούστε, Λέτσιακς, Μπασιρού, Γκόμεθ (Α) (58′ Παπουλής), Μιξ, Λοΐζου, Ζαχαρίου (58′ Ατιέμγουεν), Τσέποβιτς.

Aναπληρωματικοί: Ουζόχο, Παναγή, Ψάλτης, Κίκο, Χούμποτσαν, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Τζιωνής, Παπουλής, Ατιέμγουεν, Κακουλλής, Ντούρις.

Ανόρθωση (Τ. Κετσπάγια): Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Ρισβάνης, Αραγιούρι, Αρτυματάς (Α), Χουσμπάουερ, Χριστοδουλόπουλος, Ουάρντα, Ντελέτιτς (75′ Χριστοφή), Κατσαράβα.
Αναπληρωματικοί: Τζουρ, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Ρουσιάς, Αβραάμ, Πόποβιτς, Καλτσάς, Νινούα, Κορρέα, Ιωάννου, Χριστοφή, Χρυσοστόμου.

Κίτρινες: Ζαχαρίου, Τσέποβιτς (Ομόνοια)  /

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Αzeveto Malheiro Helder Miguel
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Αντρέας

Θεατές: 9.000 χιλιάδες (8.000 Ομονοιάτες και 1.οοο φίλοι της Ανόρθωσης στο νότιο πέταλο).

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

Share