Τα ρέστα του θα παίξει απόψε ο ΑΠΟΕΛ!

 

Ο σημερινός επαναληπτικός με την Ανόρθωση είναι ο αγώνας της χρονιάς για τον ΑΠΟΕΛ . Η μοναδική επωδός για διάκριση την εφετινή ποδοσφαιρική χρονιά είναι ο θεσμός του Κυπέλλου και δη η ανατροπή του σκορ (0-1) και πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Το αφεντικό της ομάδας Σάββας Πουρσαϊτίδης προετοίμασε το πλάνο του χωρίς να υπολογίζεται ο Γαβριήλ που τέθηκε νοκ άουτ μετά την ρήξη χιαστών που έπαθε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ερμή, όμως επιστρέφει ο Άγγλος επιθετικός Γκάρνερ.

Το πιθανό σχήμα που θα παρατάξει ο Πουρσαίτίδης στον αποψινό αγώνα είναι: Kάτω από τα δοκάρια ο Ουζόχο, στην άμυνα οι Βινίσιους και Σάντος, και στα άκρα οι Ενσούε και Ζαμπάλα.

Στην μεσαία γραμμή Ανουάρ, Λουντεμό ή Ντε Βινσέντι εικάζω ότι θα αγωνιστεί ο δεύτερος, μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο Ζαχίντ, στα επιθετικά άκρα οι Εντονγκαλά και Κλωναρίδης, και στην κορυφή της γαλαζοκίτρινης εμπροσθοφυλακής ο Γκάρνερ ή Μπεν Σαχάρ με επικρατέστερο τον Άγγλο φορ.

Ο αποψινός αγώνας θα αρχίσει στις 8 και θα μεταδίδεται ζωντανά από την συνδρομητική πλατφόρμα της Cablenet και το κανάλι Sports 1 HD.

Ρεφ της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Πορτογάλος Da Silva Pinheiro Joao Pedro με βοηθούς τους Μιχάλη Σωτηρίου και Παύλο Γεωργίου.  Στο VAR θα είναι επίσης Πορτογάλος ο Da Siva Oliveira Esteves Bruno με βοηθό AVAR τον Τιμόθεο Χριστοφή. Παρατηρητής του αγώνα έχει οριστεί ο Κωστάς Καπιτανής.

 

Στέλιος Παλαζής 

 

 

 

Share