ΑΠΟΕΛ-ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ 5-0 ΤΕΛΙΚΟ

Ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί σε λίγο την Δόξα Κατωκοπιάς εδώ στο στάδιον Γ.Σ.Π. και θέλει διακαώς να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στη Λεμεσό από τον Άρη.

Οι γαλαζοκίτρινοι σε ενδεχόμενη νίκη τους ανεβαίνουν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα με 29 βαθμούς αφού ο Άρης αγωνίζεται αύριο ως τυπικά φιλοξενούμενος με την συμπολίτιδα του ΑΕΛ στο στάδιο ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ.

Στον αντίποδα η Δόξα Κατωκοπιάς βρίσκεται στον πυθμένα της βαθμολογίας με μόνο 1 βαθμό συγκομιδή σε 12 αγωνιστικές.

Το live της αναμέτρησης:

19:00 Στη σέντρα η γηπεδούχος ομάδα του ΑΠΟΕΛ που πήρε την βόρεια εστία που βλέπει προς την Λευκωσία.

3′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ με το καλημέρα στην αναμέτρηση.  Έφυγε πίσω από την άμυνα ο Ντονγκαλά, έκανε το πλασέ αλλά ήταν αδύνατο και έδωσε την ευκαιρία στον Σισκόφσκι να μαζέψει την μπάλα και να σώσει παράλληλα την εστία της προσφυγικής ομάδας.

10′ Κεφαλιά του Ασάντε, σε ετοιμότητα ο Μπέλετς αποκρούει σταθερά.

15′ ΓΚΟΛ 1-0 για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Μαρκίνιος με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και ο αρχηγός της ομάδας Κρέσπο ο οποίος ήταν αμαρκάριστος, από το ύψος της περιοχής, με δυνατό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γαλαζοκίτρινους εν μέσω πανηγυρικών εκδηλώσεων από τους πορτοκαλί!!!

21′ Δοκάρι για τον ΑΠΟΕΛ σε κεφαλιά του Τομανέ έπειτα από σέντρα ξυραφιά του Ζέφτε.

Mε αυτά και μ’ αυτά φίλοι και φίλες του ποδοσφαίρου και της ιστοσελίδας μας WWW.SPORTIVE24.COM με συμπληρωμένα 36 λεπτά αγώνα και το 1-0 για τον ΑΠΟΕΛ είναι το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα εδώ στο ΓΣΠ παρουσία 5.500 χιλιάδων περίπου ΑΠΟΕΛιστών.

4 λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με την υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή του αγώνα κυρίου Ανδρέα Τεχράνυ.

O Μαρκίνιος έδειξε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και φρονώ ότι θα γίνει αλλαγή στην επανάληψη από τον προπονητή του. Τελικά συνεχίζει κανονικά στην 11αδα ο Βραζιλιάνος.

Τριπλό σφύριγμα από τον ρεφ της αναμέτρησης Ιωάννη Χριστοδούλου που βρίσκει τον ΑΠΟΕΛ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0…Προβλέπω αλλαγές στην επανάληψη για φρεσκάρισμα πάντως βάση της εικόνας του πρώτου ημιχρόνου….ΙΔΩΜΕΝ

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

46′ Εντός αγώνα ο Αργεντινός άσσος Βιγιαφάνεζ στην θέση του Σαρφό.

46′ Αλλαγή και για την Δόξα εκτός ο Τζέτζε μέσα ο Αλσέους.

-48′ Κίτρινη στον Βελσκόφσκι.

-52′ Σουτ του Ναμπί η μπάλα έξω. Πρώτη τελική για τη Δόξα.

-54′ Φαουλ σε καλό σημείο για τον ΑΠΟΕΛ και κίτρινη στον Αλσέους.

-56′ ΓΚΟΟΟΛ και 2-0 για τον ΑΠΟΕΛ. Απευθείας εκτέλεση φαουλ του Λούκας Βιγιαφάνιες η μπάλα κτυπά μπροστά στον Σισκόφσκι και παρά την προσπάθεια του η μπάλα καταλήγει στα δίκτυα του για το 2-0 των γαλαζοκιτρίνων που πλέον χωρίς κανένα άγχος θα επιδιώξουν κι άλλα γκολ και θέαμα!!!

60′ Αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ εκτός ο Μαρκίνιος στη θέση του ο Δώνης.

-60′ Αλλαγή και για τη Δόξα εκτός ο Κυριάκου στη θέση του ο Ανγουί.

Στο 68 διπλή αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ με δύο επιθετικούς να εισ

-66′ Κίτρινη στον Κρέσπο για φουλ. Ηταν στο όριο και θα απουσιάσει από τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΖακακίου.

-67′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βελκόφσκι διώχνει εντυπωσιακά ο Μπέλετς.

-70′ ΓΚΟΟΟΟΛ 3-0 για τον ΑΠΟΕΛ με Δώνη που πλέον θα κυνηγήσει κι άλλα τέρματα!

-77′ Γκολ 4-0 και πάλι με “δράστη” τον Τάσο Δώνη. Ο Ντάλσιο γύρισε την μπάλα στην περιοχή κατέληξε στον εφορμούντα Δώνη ο οποίος αφού απελευθερώθηκε από τον προσωπικό του αντίπαλο με δυνατό βολέ πέτυχε το 4-0 και το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αποψινό αγώνα. 

3 τα λεπτά των καθυστερήσεων

Στο 90+1 ο Γεωργιανός επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων Γκεόργκι Κβιλιτάια που μπήκε ως αλλαγή στο 69 λεπτό με γυριστό σουτ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και έγραψε εν μέσω αποθέωσης το 5-0 για τον ΑΠΟΕΛ.

Πλέον ο ΑΠΟΕΛ για τουλάχιστον 24 ώρες….απολαμβάνει μόνος πρώτος την κορυφή της βαθμολογίας με 29 βαθμούς στο ενεργητικό του.

Ευχαριστώ θερμά όλους εσάς τους διαχρονικούς υποστηρικτές μας για έτη και έτη στα ερτζιανά και στα ΜΜΕ που μας στηρίζεται!

Καλό βράδυ ΚΥΡΙΑΚΗΣ σε όλους και όλες και ευχαριστώ για την προσοχή σας.

 

 

ΑΠΟΕΛ (Ζόσε Ντομίνγκες):  Μπέλετς, Τσεπάκ, Κρέσπο (Α), Πέτροβιτς, Ζέφτε, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Σαρφό (46′ Βιγιαφάνεζ), Ντογκαλά, Μαρκίνιος , Τομανέ.
Στον πάγκο: Κίττος, Καραμανώλης, Φαουάζ, Γουΐλσον, Βιγιαφάνεζ, Κβιλιτάια, Σούσιτς, Σατσιάς, Γαβριήλ, Φετφατζίδης, Πολυκάρπου, Τ.Δώνης
Δόξα (Γιάννης Πετράκης): Σισκόφσκι, Σιέλης, Τρούγιτς, Ναμπί, Κλεόφιλο, Βελκόφσκι, Αντωνιάδης, Στυλιανού, Χ. Κυριάκου, Ασάντε, Ντζετζέ
Στον πάγκο: Αντωνίου, Π. Κυριάκου, Φοφανά, Τραϊτσέφσκι, Σαντίκ, Σκόγκλαντ, Γιαμπερέ, Σετσέροβιτς, Μουχάμεντ, Ανγουί, Β. Κυριάκου.

Στο όριο καρτών: Κρέσπο, Τσεπάκ, Φαουάζ, Σατσιάς, Ντογκαλά (2), Πέτροβιτς (5) / Μουχάμεντ, Κλεόφιλο, Ντζετζέ (2), Αντγουί (5)

Σκόρερ: Κρέσπο (15) Βιγιαφάνεζ (56)
Κίτρινες: Κρέσπο (3η) / Ναμπί, Βελκόφσκι, Αλτσέους (ΔΟΞΑ Κ.)
Κόκκινες:
Γήπεδο: Γ.Σ.Π.

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μεταξάς Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας
VAR: Αντωνίου Μενέλαος
AVAR: Κουμή Δημήτρης
Παρατηρητής:  Τσαγγάρης Μάριος

ΘΕΑΤΕΣ: 5.500 χιλιάδες περίπου

Στην ζωντανή περιγραφή και στην υπηρεσία του Κυπριακού αθλητισμού από το 2003 ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

 

Share