ΑΠΟΕΛ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Φίλοι και φίλες της SPORTIVE24 στην Κύπρο και το εξωτερικό καλησπέρα σας από το στάδιο ΓΣΠ.

ΑΠΟΕΛ και Νέα Σαλαμίνα αναμετρώνται στο πλαίσιο της  8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

To live της αναμέτρησης:

19:00 Στη σέντρα η φιλοξενούμενη ομάδα των ερυθρολεύκων που πήρε την νότια εστία του σταδίου που βλέπει προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

3′ Πρώτη πολύ καλή ευκαιρία νωρίς νωρίς με τον Αργεντινό μέσο Βιγιαφάνιες να απειλεί το τέρμα του Μελίσσα που με τα ακροδάκτυλα έδιωξε σε κόρνερ την μπάλα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Mε το καλησπέρα….στον αγώνα του ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ ο Μόντνορ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε τον Άρη σε θέση οδηγού στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

7′ Σουτ του Σούσιτς εντός μεγάλης περιοχής, μετά από ασταθή απόκρουση της άμυνας της Νέας Σαλαμίνας, η μπάλα φεύγει άουτ.

Με αυτά και μ’ αυτά και συμπληρωμένα 13 λεπτά παιχνιδιού εδώ στο ΓΣΠ παρουσία 8 χιλιάδων θεατών το αποτέλεσμα παραμένει στο 0-0.

14′ Εκτέλεση φάουλ με σέντρα στην περιοχή από την Νέα Σαλαμίνα, κεφαλιά του Ντιακιτέ, μπλοκάρει εύκολα ο Μπέλετς.

Πρώτη καλή στιγμή για τους ερυθρόλευκους της Αμμοχώστου.

-16′ Ωραία ενέργεια και σουτ του Σταύρου Γαβριήλ, η μπάλα στα χέρια του Μελίσσα.

Να αναφέρουμε εδώ ότι στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ένας μονάχα Κύπριος ποδοσφαιριστής ο Σταύρος Γαβριήλ που έχει πλέον και μια συμμετοχή με το εθνόσημο στο στήθος. Στον αντίποδα στην αρχική ενδεκάδα του Κύπριου κόουτς των ερυθρολεύκων Χριστοδούλου έχουμε 3 Κύπριους ποδοσφαιριστές συνεπώς η Νεα Σαλαμίνα δεν θα πληρώσει το σχετικό πρόστιμο στην Κ.Ο.Π.

25′ Διαγώνιο σουτ του Ζέφτε, ο Μελίσσας διώχνει, ο Ντογκαλά προσπάθησε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, όμως δεν τα κατάφερε και την έστειλε έξω.

Το ΑΠΟΕΛ έχει πάρει πλέον την πρωτοβουλία των κινήσεων και κυνηγά μετά μανίας το προβάδισμα στο σκορ.

28′ Δοκάρι για τον ΑΠΟΕΛ έπειτα από κεφαλιά του βραχύσωμου Σαρφό.

Η ΑΕΚ στη Λάρνακα προηγείται με 2-0 της Καρμιώτισσας, ενώ στην Λεμεσό με το ίδιο σκόρ ο Άρης έχει πάρει μαξιλαράκι δύο τερμάτων επί του Εθνικού Άχνας (2-0 το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα).

41′ ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΕΛ! Ο Γαβριήλ είδε την κίνηση του Βιγιαφάνιες, του πέρασε την μπάλα και αυτός θα σημειώσει το πρώτο του γκολ στην φετινή σεζόν με ωραίο πλασαριστό σουτ εν κινήση!! Πανηγυρικές εκδηλώσεις από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ στις εξέδρες του ΓΣΠ. 

4 λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με την υπόδειξη του 4ου διαιτητή Θωμά Χατζηβασιλείου.

Τέλος ημιχρόνου εδώ στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ πέρνει αυτό που δικαιούτε βάση της εικόνας του πρώτου ημιχρόνου το υπέρ του προβάδισμα με σκορ 1-0.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 

46′ Εντός αγώνα ο Τσιεπάκ (Νο.14) στην θέση του Σούσιτς που ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Με τους ίδιους έντεκα η φιλοξενούμενη ομάδα.

51′ Κίτρινη κάρτα στον υψηλόσωμο αμυντικό του ΑΠΟΕΛ Πέτροβιτς. Ήταν στο όριο των καρτών, χάνει ένα εκ των δύο επόμενων αγώνων (Καρμιώτισσα ή ΑΕΚ Λάρνακας).

61′ Δεύτερη αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ. Εντός ο Ελλαδίτης Φετφατζίδης (Νο.28) εκτός ο Ντονγκαλά (Νο.77).

62΄Τριπλή αλλαγή για τη Νέα Σαλαμίνα. Έξω οι Φερνάντες, Ντορεγκαράι, Κατσιάρης μέσα οι Κουζμάνοβιτς, Ντουρμισάι και Νάρσινγκ αντίστοιχα. Φρεσκάρει την ενδεκάδα του ο Κύπριος κόουτς Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

65′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ για να ζευγαρώσει τα τέρματα του στον αποψινό αγώνα. Τετ-α-τετ του Βούλγαρου Κοστανίντοφ δεν μπορεί να νικήσει τον πορτιέρο των ερυθρολεύκων Μελίσσα.

72′ Νέα αλλαγή προσώπων στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ. Εντός αγώνα οι Εφραίμ και Κβιλιτάϊα στις θέσεις των Σαρφό και Γαβριήλ που και απόψε είχε πολύ καλή παρουσία ο Κύπριος άσσος!

75′ Καλή αντεπίθεση για τη Νεα Σαλαμίνα έπειτα από φαρμακερή σέντρα του Βίκτωτος ο Τσιεπάκ σαν “απομηχανής θεός” μπροστά από ένα όμιλο παικτών διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

81′ Μοναδική ευκαιρία χάνει εκ νέου ο ΑΠΟΕΛ με δράστη αυτή την φορά τον Φετφατζίδη που πήρε το ριμπάουντ από την σέντρα σουτ του Κβιλιτάϊα και με τον Μελισσά εκτός εστίας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα της Νεας Σαλαμίνας.

Νευρικό το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες και το 1-0 να είναι εύθραστο σκορ αλλά υπερπολύτιμο για τον ΑΠΟΕΛ που έχει κεφάλι στον αγώνα από το 41ο λεπτό.

90+1 Αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ εντός αγώνα ο Γιάννης Σατσιάς στην θέση του σκόρερ Βιγιαφάνεζ.

6 λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με την φωτεινή πινακίδα του 4ου διαιτητή.

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΣΠ σε ένα αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε 90+6 και τον ΑΠΟΕΛ να πέρνει την πέμπτη εφετινή του νίκη και να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Άρη που επίσης κέρδισε απόψε τον Εθνικό Άχνας με 2-0 έχοντας και οι δύο ομάδες από 17 βαθμούς σε 8 αγώνες. 

Να αναφέρουμε πριν κλείσουμε ότι την επόμενη αγωνιστική ο ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στην Πάφο  (στάδιο Στέλιος Κυριακίδης) για να αναμετρηθεί με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Η Νεα Σαλαμίνα θα φιλοξενήσει στο στάδιο Vitex Αμμόχωστος Επιστροφή (προσωρινή έδρα μακριά από την κατεχόμενη Αμμόχωστο) την ΑΕΛ το Σάββατο 28 Οκτωβρίου.

Υ.Γ. Μπόλικες ευχαριστίες στον χορηγό μετάδοσης των παιδότοπο The Old Station Park στον Άγιο Δομέτιο και την ιδιοκτήτρια Κωνσταντίνα Ζαντή για την στήριξη στο έργο μας.

Καλό βράδυ Σαββάτου σε όλους φίλοι και φίλες της ιστοσελίδας μας WWW.SPORTIVE24.COM 

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 

ΑΠΟΕΛ (Ζοσέ Ντομίνγκεζ): Μπέλετς, Σούσιτς (46′ Τσιεπάκ), Κρέσπο, Πέτροβιτς, Βιδάλ, Γαβριήλ, Σαρφό, Κονσταντίνοφ, Βιγιαφάνιες, Ντάλσιο, Ντονγκαλά.

Αναπληρωματικοί: Χριστοδούλου (T), Κίττος (Τ), Καραμανώλης, Εφραίμ, Αμπντουλαχίμι, Κβιλιτάια, Τσιεπάκ, Σατσιάς, Φετφατζίδης, Πολυκάρπου, Βρόντης

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Μελίσσας, Σεργίου, Μιγκελίτο, Ντιακιτέ, Λέουκο, Κονέ, Κατσιάρης, Καρλίτος, Φερνάντες, Βίκτωρος, Ντορεγκαράι.

Αναπληρωματικοί: Κίσσας (Τ), Κονατέ, Τσελέα, Νάρσινγκ, Ντούρμισαϊ, Κουζμάνοβιτς, Κουμούρης, Παπαγεωργίου, Σπυριδάκης, Χριστοδούλου, Έντσον, Κορομά.

Σκόρερ: 41′ Βιγιαφάνεζ 1-0 

Κίτρινες: Πέτροβιτς, Κοσταντίνοφ (ΑΠΟΕΛ) / Σεργίου, Νάρσινγκ (ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ)

Αποβολές: 

Γήπεδο: Γ.Σ.Π.

Διαιτητής: Μάριος Αντωνίου.

Βοηθοί: Χαράλαμπος Γεωργίου , Ανδρέας Τουμάζου, Θωμάς Χατζηβασιλείου (4ος).

VAR / AVARΙβάνο Πετσούτο (Ιταλία) / Ξένια Ηροδότου

Παρατηρητής διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης.

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ

Share