ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια 0-0 ΤΕΛΙΚΟ

 

Μεγάλο ντέρμπι θα γίνει σε 1.30 περίπου ώρα στο Γ.Σ.Π ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τον πρώτο όμιλο, σε ένα ντέρμπι που βαθμολογικά κίνητρα έχουν μόνοι οι γαλαζοκιτρίνοι.

Στην βαθμολογία ο Άρης Λεμεσού είναι στην πρώτη θέση του πίνακα με  64 βαθμούς (αγωνίζεται την ίδια ώρα με την Πάφο στο ΑΛΦΑ-ΜΕΓΑ στάδιο) με τον ΑΠΟΕΛ να ακολουθεί κατά πόδας έχοντας 63 βαθμούς στο ενεργητικό του. Στον αντίποδα η Ομόνοια είναι παντελώς αδιάφορη ούσα στην 6η και τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου με 45 βαθμούς και θα παίξει μονάχα για το γόητρο της.

Eκπλητική ατμόσφαιρα από 15 χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες που δεν σταμάτησαν λεπτό να δημιουργούν ατμόσφαιρα στις 3 κερκίδες που δικαιούνται στον αποψινό αγώνα. 1.500 περίπου οι φίλοι των πρασίνων στο βόρειο πέταλο.

Η ιστοσελίδα μας WWW.SPORTIVE24.COM θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη της αναμέτρησης, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από την πλατφόρμα της Cablenet και το κανάλι Sports 1 και το application Cablenet tv-go.

Το live της αναμέτρησης:

19:00 Έναρξη της αναμέτρησης εδώ στο ΓΣΠ γαλαζοκίτρινοι εναντίον πρασίνων….Καλή θέαση σε όλους!

H TAYTOTHTA ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΕΛ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπέλετς, Φεράρι, Ντβάλι, Εφραίμ, Κβιλιτάια, Κρέσπο, Σούσιτς, Ντάλσιο, Μπεν, Σαρφό, Κοσταντίνοφ.
Ομόνοια (Σωφρόνης Αυγουστή):  Ουζόχο, Κασάμα, Λοίζου, Κίτσος, Λέζιακς, Ανσαριφάρντ, Ζαχαρίου, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μπέζους.

Σκόρερ:
Κίτρινες: Ντβάλι, Τσεμπάκ (ΑΠΟΕΛ)    / Ανσαριφάρντ, Ζαχαρίου (Ομόνοια)
Κόκκινες:
Γήπεδο: Γ.Σ.Π
Διαιτητής: Εμάνουελ Αντόνιο Καρβάλιο (Πορτογαλία).
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Όμηρος Τζιωρτζής.
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Παύλος Γεωργίου.
4ος Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.
VAR: Φάμπιο Μέλο Ολιβέιρα (Πορτογαλία).
AVAR: Κυριάκος Αθανασίου.
Παρατηρητής: Μάριος Τσαγγάρης.

Στην μετάδοση o ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

Share