ΑΠΟΕΛ-ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας αγώνα δίνει σε 30 περίπου λεπτά ο ΑΠΟΕΛ που φιλοξενεί την Δόξα Κατωκοπιάς και με νίκη πιάνει μόνο πρώτο το ρετιρέ της βαθμολογίας με 55 βαθμούς μετά την ήττα της ΑΕΚ Λάρνακας από την ΑΕΛ (2-1) στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA. 

Χορηγός της αναμέτρησης η κυπριακή εταιρεία ποδοσφαιρικών στοιχηματών BookiecO με 37 πρακτορεία σε όλη την ελεύθερη Κύπρο την οποία και βεβαίως βεβαίως ευχαριστούμε θερμά.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ:  (γίνεται συνεχώς ανανέωση-refresh)

17:00 Στην σέντρα οι γαλαζοκοκίτρινοι που πήραν την εστία που βλέπει προς αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.  Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες.

Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε δυνατά την αναμέτρηση και κέρδισε το πρώτο κόρνερ στο 6ο κιόλας λεπτό…Ο 12ος κόσμος της ομάδας είναι εδώ σε σχεδόν μια κατάμεστη νότια εξέδρα και προσπαθούν να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη και στην κορυφή της βαθμολογία μετά την ήττα της ΑΕΚ από την εξαιρετική σήμερα ΑΕΛ που έμεινε ζωντανή στη μάχη της 6αδας.

-9′ Τεράστια διπλή ευκαιρία για την Δόξα. Πρώτα πλασέ του Τρούγιτς εξ επαφής, ο Ντβάλι έκοψε πάνω στην τελική γραμμή σαν απο μηχανής Θεός, η μπάλα πήγε στον Σαντίκ που εξ επαφής έκανε το τελείωμα και με σωτήριο τάκλιν ο Κρέσπο έσωσε σίγουρη παραβίαση της εστίας του ΑΠΟΕΛ εδώ…

15′ Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα του Μιλόγιεβιτς. Εκτός ο τραυματίας στο κεφάλι Φεράρι την θέση του οποίου πέρνει ο Γουήλερ που εφέτος πραγματοποιεί την καλύτερη του σεζόν με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.

19′ Καλή φάση για τους γηπεδούχους, αλλά ο αρχηγός σήμερα Εφραίμ στην κίνηση δεν έπιασε καλά το πλασέ από επίκαιρη θέση για σουτ.

Με αυτά και μ’ αυτά τις εντυπώσεις μέχρι τώρα κερδίζει η ομάδα της Κατωκοπιάς αφού σε δύο περιπτώσεις απώλεσε 2 διπλές παρακαλώ μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Ο ΑΠΟΕΛ ακόμα δεν βρήκε τα πατήματα του όπως θα ήθελε και ο κόσμος απαιτεί να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση της η ομάδα..

-29′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ 1-0! Ο Μπεν με χτύπημα φάουλ από αριστερά “βρήκε” το κεφάλι του Ντβάλι που με δυνατή κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον κήπερ της Δόξας Σισκόφσκι…

-Εξετάστηκε από τον VAR αν υπήρχε οφσάιντ και το γκολ επικυρώθηκε κανονικά. Με άλλη ψυχολογία πλέον οι παίκτες του Μιλόγιεβιτς που συνεχώς δίνει οδηγίες στους παίκτες του..

ΣΧΟΛΙΟ: Οι στατικές φάσεις είναι το μεγάλο ατού του ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες τουλάχιστον αγωνιστικές αφού στο πρόσωπο του Μπεν βρήκε τον άνθρωπο που εκτελεί με πολύ μεγάλη επιτυχία και μαεστρία τις στατικές φάσεις για λογαριασμό της ομάδας του.

Ο ΑΠΟΕΛ με την πάροδο του χρόνου πότε από δεξιά και πότε από αριστέρα δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην αμυντική διάταξη των φιλοξενουμένων σε μια προσπάθεια του να διπλασιάσει τα τέρματα του…

-34′ Αναγκαστική αλλαγή και για την προσφυγική ομάδα ο Μπένι αντί του τραυματία Ασαμόα.

-39′ Άλλη μια ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Μπεν στην εκτέλεση του κόρνερ, έγινε μια κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Ντβάλι στο 2ο δοκάρι αλλά αυτός από δύσκολη γωνία δεν μπόρεσε να σκοράρει με το κεφάλι.

-42′ Πρώτη κίτρινη, στον Τρούγιτς για φάουλ στον Τσεμπάκ.

4 λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με την υπόδειξη του τέταρτου ρεφ κυρίου Δημήτρη Κουμή.

Τριπλό σφύριγμα από τον ρεφ του αγώνα κ. Μενέλαο Αντωνίου που γενικώς έχει εύκολο έργο απόψε που βρίσκει τον ΑΠΟΕΛ να έχει το προβάδισμα στο σκορ με 1-0 με το γκολ του Γεωργιανού αμυντικού Ντβάλι στο 29ο λεπτό.

Μαζί και πάλι σε 15 λεπτά φίλοι και φίλες της Sportive24.com 

B’ HMIXΡΟΝΟ:

-48′ ΓΚΟΛ ισοφαρίζει η Δόξα 1-1! Ωραία κάθετη του Μπένι στον Κοβάσεβιτς, αυτός από αριστερά το συρτό γύρισμα και ο Ασάντε εξ επαφής παρά το μαρκάρισμα του Εφραίμ, κατάφερε να νικήσει τον Μπέλετς και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα…

-Ελέγχεται από το VAR το γκολ. Επικυρώνεται από τον διαιτητή Μ.Αντωνίου.

Πολύ καλά διαβασμένος ο κόουτς της Δόξας Κώστας Σακκάς που περιόρισε τον ΑΠΟΕΛ και τον υποχρεώνει σε λάθος μεταβιβάσεις και γενικώς δυσκολεύεται πολύ απόψε η ομάδα του Μιλόγιεβιτς.

58΄Δευτερη αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ. Εντός ο Βιγιαφάνεζ εκτός ο Εφραίμ που δεν φάνηκε καθόλου απόψε στα 58 λεπτά που αγωνίστηκε.

Με συμπληρωμένα ακριβώς 60 λεπτά παιχνιδιού εδώ στο ΓΣΠ ΑΠΟΕΛ και Δόξα είναι στο ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 με το παιχνίδι πλέον να αποκτά μεγάλη σημασία μετά την ισοφάριση των φιλοξενουμένων…

Το ΑΠΟΕΛ έχει την εδαφική υπεροχή στον αγώνα, αλλά τα βρίσκει “μπαστούνια”…για την ώρα τουλάχιστον όταν φθάνει στις παρυφές της εστίας των φιλοξενουμένων.

71′ Αλλαγή (δεύτερη) και για την Δόξα στην θέση του Τιτζανί (Νο.7) εισέρχεται με τον αριθμό 5 ο Κέρλα.

Μπαίνει στην εξίσωση και ο κόσμος που ζητά το γκολ της λύτρωσης για την ομάδα της Λευκωσίας. Νεα αλλαγή στο μεταξύ για την ομάδα του Μιλόγιεβιτς. Εκτός ο Ντάλσιο εντός αγώνα ο Μαρκίνιος.

Φοβερό σουτ του Βιγιαφάνεζ στο 75 εντυπωσιακή απέκρουση του τερματοφύλακα της Δόξας Σισκόφσκι που είπε εμφαντικό όχι στον Αργεντινό άσσο του ΑΠΟΕΛ.

Αγρια ομορφία πέρνει το τελευταίο 15λεπτο συν οι καθυστερήσεις αφού ο ΑΠΟΕΛ σφυροκοπεί την αντίπαλη εστία στην προσπάθεια του να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ και την νίκη που τόσο πολύ θέλει απόψε.

82′ Διπλή αλλαγή για την Δόξα Κ.

85′ Κίτρινη κάρτα στον Σαρφό για δυνατό φάουλ σε αντίπαλο στον χώρο του κέντρου.

Εντονες αποδοκιμασίες προς τον ρεφ Μενέλαο Αντωνίου από τους χιλιάδες φίλους του ΑΠΟΕΛ για τις αποφάσεις του τα τελευταία λεπτά και για τις καθυστερήσεις των παικτών της Δόξας.

88′ Δυνατό σουτ του Μαρκίνιος διώχνει με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Δόξας που απόψε είναι MVP μέχρι στιγμής με τις τόσες πολλές σωτήριες πραγματικά επεμβάσεις του.

4 λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με τον 4ο διαιτητή Δημητρη Κουμή. Η αγωνία στο κατακόρυφο….

-95′ Κάρτα στον Ντβάλι για μαρκάρισμα (κούντημα) στον Τραϊτσέφσκι…

Πάντως αρκετός θα είναι ο απόηχος του αγώνα με τον διαιτητή Μενέλαος Αντωνίου να είναι στο μάτι του κυκλώνα και persona non crata για τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων για αρκετά λανθασμένα σφυρίγματα του.

Μετά το αποψινό αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ μείωσε την απόσταση στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ Λάρνακας αλλά έχασε την μεγάλη ευκαιρία για να πιάσει αυτός κορυφή….

Μπόλικες ευχαριστίες για την προσοχή σας καθόλη την διάρκεια του αγώνα.

Καλό βράδυ Κυριακής φίλοι και φίλες.

 

 

 


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΠΟΕΛ (Β. Μιλόγεβιτς): Μπέλετς, Φεράρι (15′ Γουήλερ), Ντβάλι, Εφραίμ (58′ Βιγιαφάνεζ), Τσεμπάκ, Κρέσπο, Ντάλσιο, Μπεν, Σαρφό, Κοσταντίνοφ, Μακέντα.
Αναπληρωματικοί: Χριστοδούλου, Τσιλιγγίρης, Νταουσβίλι, Βιγιαφάνεζ, Σατσιάς, Ηλία, Μαρκίνιος, Γουήλερ.

Δόξα (Κ. Σακκάς): Σισκόφσκι, Αντενόν, Τιτζανί, Σαντίκ, Ασαμόα (34′ Μπένι), Κοβάσεβιτς, Καραμανώλης, Στυλιανού, Τραϊτσέφσκι, Ασάντε, Τρούγιτς.
Στον πάγκο: Κωνσταντίνου, Μπένι, Κέρλα, Ίλιτς, Ογιάλα, Παυλίδης, Φασουλιώτης, Ερέρα, Ναγκάρ, Μέσκα.

Γήπεδο: Γ.Σ.Π.
Αγωνιστική: 24η
Σκόρερς: Ντβάλι  / Ασάντε
Κίτρινες:  Ντβάλι (ΑΠΟΕΛ)  /  Τρούγιτς (ΔΟΞΑ)
Κόκκινες:


ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ

Share